Pinguini aperitiv

de mini_didi in Mancare copii, 2 Mai 2014 | 5735 vizualizari

 

Perfecti la onomastica noastra , a copiilor...si nu numai :)

 

INGREDIENTE

  • Pentru 3 pinguini:
  • 7 masline negre
  • 3 felii morcov
  • 3 triunghiuri branza topita
  • 3 scobitori
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pinguini aperitiv:

Triunghiurile de branza topita le modelam cu mana sub forma rotunda.

Luam o felie morcov si o decupam un triunghi,pe care il pastram deoarece il vom folosi.

Pe felia de morcov punem branza topita.

Luam o maslina , o taiem in jumatate si facem aripile pinguinului.

Dintr-o maslina intreaga facem capul.

Din bucatica de morcov pastrata facem ciocul.

O alta maslina o taiem bucati mici din care facem nasturii.

Fixam totul cu o scobitoare.

La fel procedam pentru a face si ceilalti doi pinguini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pinguini aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante